Η Ομάδα Διασωστών SAR 312 "μπροστά" όπου χρειαστεί βοήθεια στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου


Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Εύβοιας SAR 312,  παντού παρούσα, στο πλευρό των πολιτών αλλά και του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, σηκώνει με τις γνώσεις που διαθέτουν τα μέλη της αλλά και με την αστείρευτη διάθεση της προσφοράς, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, του βαρύ φορτίου που έχουν δημιουργήσει όλες οι δύσκολες  συνθήκες μέτρων και προστασίας της υγείας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως και πριν την εμφάνιση της απειλής της πανδημίας είναι αμέτρητα τα περιστατικά στα οποία έχουν συμβάλει οι διασώστες SAR 312. Για ένα από αυτά  μας ενημερώνει σχετικό δελτίο τύπου από τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου:
"Μια ανήμπορη, ηλικιωμένη γυναίκα από το Αλιβέρι μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου ο Νίκος Αποστόλου της ομάδας εθελοντών SAR 312 την περασμένη Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, ανταποκρινόμενος στην έκκληση της για βοήθεια.

Η εθελοντική ομάδα SAR 312 έχει συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο όχι μόνο σε περιστατικά διάσωσης αλλά και βοήθειας οπουδήποτε χρειαστεί (μέτρα για την πανδημία στο δήμο Κύμης Αλιβερίου, πλημμυρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές κλπ).

Ο Νίκος Αποστόλου κράτησε τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να κατατεθούν στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου «βοήθεια στο σπίτι» ώστε να ενταχθεί στα άτομα τα οποία έχουν  ανάγκη της δομής στήριξης."